5.4.07

London calling

Allerede i ved planlægningen af sommerferien i 2005 aftalte vi, at vi skulle til London og se forestillingen med Queen-melodier. Queen -hvem? spørger Christinas klassekammerater. We will rock you hjælper dog lidt på genkendelsen.

Som sædvanligt kniber det jo lidt med planlægningen her i familien, så af forskellige årsager blev det altså først nu, at vi kom der over.

Vi havde et par rigtig gode dage: Madamme Toussuads vokskabinet, shopping (Fortum and Mason, Libery, Conran, Selfridges osv), Hyde Park, Greenwich, over og under Themsen på fødderne, Trafalger Square blev det til i denne omgang. Vores hotel lå knap 200 m fra Oxford Street - og det tog lidt tid at komme butikkerne igennem.

Her ser du udsigten fra Observatoriet i Grenwich. Vi prøvede at stå med et ben på hver side af den 0. længdegrad.

Vi havde bare superfint vejr. Foråret var langt fremme, og solen skinnede det meste af tiden. Det var næsten som at gå rundt i Paris. Det lykkedes at komme i daske-mode i ca. 14 sekunder.

Queen forestillingen var alletiders oplevelse. Pudsigt med de kendte melodier i en helt ny sammenhængende sammenhæng. Se og hør mere her: http://queenonline.com/wewillrockyou/

Lydniveauet fra scenen var pænt højt, men da vi kom til We will rock you, og publikum var godt tændte, så fik decibellene lige et par niveauer til.

Da vi helt trætte kom hjem til Billund sent om aftenen var det dog uden en af vores kufferter - det var en hel kimsleg at finde ud af, hvad der var i den. Men inden der var gået to dage havde vi den. Det viste sig, at den slet ikke var kommet med flyet.






Ingen kommentarer: