27.9.07

Endnu en sø

Det er meget moderne på Langager at etablere en sø.

Der skal søges, der skal graves, der skal betales. Men helt ærligt, hvor svært kan det være: landmanden, der har marken omkring matrikelnummeret, har flyttet rundt på noget jord, og der er opstået et helt naturligt vandhul af større dimensioner. Her holder ænder og andet godtkræ til, og venter blot jagtsæsonen. Vi venter spændt på langtidsfrost, for så bliver det alle tiders skøjtesø. OG VED I HVAD DET BEDSTE ER? Det er helt gratis, helt naturligt og slet ikke vores. Vi nyder bare vandspejlet, fuglene og udsigten......

23.9.07

Gamle fotos

Ved tilfældighedernes sammentræft rendte Charlotte ved en reception ind i en medarbejder ved Kastrup Luftfoto. Det viste sig, at han kunne finde nogle meget gamle luftfotos af matrikelnummeret frem. Vi har fået nogle af den oprindelige ejers enke, men disse billeder havde vi ikke set før. Fantastisk at det kan lade sig gøre.

17.9.07

Frugtkasse


Som følge af for kortsigtet langtidsplanlægning eller måske senere opståede ønsker, så er vi blevet nødt til at flytte vores frugtbuske. Med vanlig sans for beslutningsevne, så varede det 1 år før vi fandt den rette kant. Vi har tænkt mange forskellige løsninger igennem, men blev inspireret til denne fra udsendelserne om Frilandshaven. Farven er den samme som på terassen, døren til malkerummet osv.