16.1.08

Suppeurter

Her er lutter gode sager til en gang hjemmekogt lammesuppe. Ben i gryden, vand på, koge, skum af, grønsager i - og så bare koge videre. Det duer til suppe som basis for gode vinterretter. Huskede vi at sige at ca. 98 % af ingredienserne er hjemmeavlede?

13.1.08

292 løg

Altså 4 kr. for en pose med blomsterløg. Det er der ikke nogen her på matrikelnummeret, der kan stå for. Så der blev lige lavet storindkøb af diverse påske- og pinseliljer, krokus m.m. Det er godt nok lidt sent at sætte, men løgene kommer blot lidt senere i år, og er så eller med i havens årsrytme næste år.

Det viste sig, at en del af løgene var delbare, så der er væsentlig flere end de 292 stk. som vi talte iflg. emballagen. Her til kommer så de løg, som vi allerede har sat i den nye gårdhave. Det bliver et gult forår.

6.1.08

Årsplan 08


I 2008 fortsætter vi med vores årsplan. Vi har brugt en eftermiddag mellem jul og nytår til at skrive de ting op, som vi gerne vil bruge energi, tid og penge på i 2008 - og selvfølgelig alle de ting, vi synes, der skal ske på matrikelnummeret. Hver uge, når vi laver ugeklargøring, tjekker vi årspanen igennem for at se, om der er noget vi skal have taget fat på. Alle elementerne på årsplanen har en vis udstrækning.