31.12.07

Nytårsløjer


Her ved 22-tiden på den sidste dag i året er vi ved at være klar til at tage på naboturne. Diverse habengut til kærlig mobning af de nærmeste naber er pakket i barnets aflagte trækvogn, og vi er klar med krudtet.

27.12.07

Julesne

Ja, det var hvad det kunne blive til i år af hvid stemning - her hele juleopstillingen udenfor i den nye gårdhave.

26.12.07

Juledagsgæster

I år var vores tur til familiearrangementet Juledag. Årets tema var snelandskab på rød dug - i mangel af sne udenfor. Det er egentlig bare fint salt og så papirklip fra Karen Marieklip. Jo, de to rensdyr med chokoladeefterladenskaber var også på bordet. Vi havde en god dag.

24.12.07

Glædelig jul fra alle os til alle jer


Pyrus fik gang i julemanden, anden sveder på webergrillen, træet er pyntet, huset rengjort, stearinlysene tændt - vi mangler faktisk kun snenen.

Tak til jer alle for snakke, samvær og tanker i det forløbne år. Her på juleaftensdag i de sidste timer lader vi julefreden sænke sig over os.

GLædelig jul til alle.

23.12.07

Konfekteffekt

Hvor svært kan det være? Smeltet chokolade - af en 70 % kvalitet - i små klatter, der flyder ud, og så en gang Harlekinkugler ud over. Smager 100 gange bedre end dem man kan købe.

15.12.07

Decembergravsted


Til orientering til medlemmerne af Foreningen til Yderligere Forskønnelse af Ruth Østergaards Gravsted kan det meddeles, at der i den forløbne uge er placeret julebuket og en flok tulipaner på gravstedet. Buketten til venstre lå der i forvejen.