29.7.07

Badebørn


Totalt upåvirkede af vandtemperaturen hoppede alle ungerne i vandet, mens vi var på hyttetur. Og havde det rigtig morsomt. Men vandmændene, som blev curlet ned af rutchebanen, synes nok ikket det var sjovt. Krabberne, der kom på land, var nok heller ikke begejsterede.Her er Christina igang med undersøgelse af undersiden af bådebroen lige ved siden af færgelejet.

28.7.07

Fars fødselsdag

Der var rigtig mange gæster til Poul Eriks fødselsdag, nemlig alle dem, der deltog på hytteturen. Vejret var - trods adskellige spådomme - ret solrigt.

27.7.07

Barsø


Årets hyttetur med Familie og friluftsudvalget i Skrave UIF gik i år til Barsø. Det blev tre dage med blæsende vejr, lange gå tur på kryds og tværs og rundt om øen (der er et rigtigt godt stisystem, studering af deres nye udstilling om livet på øen, en skattejagt, god mad og hyggeligt samvær med slænget fra Skrave.

Barsø er en pragtfuld ø, hvor der ikke er ret mange mennesker - hverken fastboende eller turister. Du kan læse mere om øen her. Langs med alle vejene er gamle hegn - træer, hvis grene er bøjet ned, og de opvosede stammer er blevet brugt til brænde.

24.7.07

Stride strømme


Der var vand i stride strømme, da vi kom hjem fra arbejde den 24. Det havde regnet kraftigt hele dagen - op til 250 mm i lokalområdet. Og det gav altså en anselig mægnde overfladevand, som synes det skulle holde pause på vores matrikelnummer. Også i stalden. i 15 cm. højde. Også ved træpilleopbevaringen. Surt show.

23.7.07

Sommerens sol på lager

Her ses årets ribshøst - ser det ikke bare godt ud?
Kan I mærke ørerne stritte af ren og skær sommer og solvitaminer? Og de små ribs ved slet ikke at de ender som is engang til vinter.

11.7.07

Gravehund

Amanda var i hundepension, mens vi var væk på sommerferie. Og sikke en uge hun har haft. Der er kommet nye ejere, som er igang med at bygge flere bokse. Så 6 mindre hunde, heriblandt Amanda, havde gået sammen i en større gård, så der er var en, der var noget træt, da vi kom hjem. For der var altså blevet gravet til den store guldmedalje.

Du kan se billeder af Amanda taget af de nye ejere her på deres hjemmeside..

Det er Amanda, der graver, så alle billeder af en gravhund med snuden under jordoverfladen og bagenden i vejret - det er hende. Tag også et kig på de andre billeder - og nyd glade og aktive hunde. Og skulle du få brug for en hundepension, så kan vi varmt anbefale Langbjerg Hundepension.

9.7.07

Indvendigt træ


En af oplevelserne i sommerferien var parken ved Fulgsang. Her var der et større hønsebenstræ - ca. 40 meter i omkreds - og det var en noget speciel oplevelse at gå rundt INDE i det.....

8.7.07

Andre horisonter


Årets første sommerferieuge blev afviklet i Nysted på Lolland, hvor vi endnu engang gjorde os erfaringer som udkantsturister. Denne gang nok mest som et gennemsnit mellem Langeland og Bornholm. Vi havde et sommerhus med vandudsigt - omend ikke i hele synsfeletet. Stedet var bl.a. valgt på grund af muligheden for at puste sit eget glasstykke på Holmegård. Christinas arm blev afgipset fredagen før vi tog afsted. Der var lovet regn, så vi var rustede til en vinterferieagtig ferie med tonsvis af bøger, spil og varm chokolade. MEEN vi fik da en eftermiddag på terassen i VARME stråler, Poul Erik og Christina badede henholdsvis 4 og 3 gange (Charlotte havde "glemt" sit badetøj) og 3 is blev sat til livs. Vi spiste morgenmad ude de fleste dage, så egentlig var det ikke så slemt. Vi fik set det hjørne af Danmark - fra Sydstenen ved Gedser, over krokodille zoo, veteranmotorcykler, vandcyklede, osede genbrugsbutikker i Nysted (der var ikke så meget andet), så veteranbiler på Ålholm og et par frilandsmuseer.